Ασύλληπτο αίσχος: Ο Άδωνις μιμήθηκε τη Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής

Την καταδίκη του Άδωνι Γεωργιάδη από τον πρόεδρο της Βουλής ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης,  θυμίζοντας ότι είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο απαράδεκτο περιστατικό μετά την Ελένη Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής.

«Να καταδικάσετε τον Άδωνι Γεωργιάδη που μετά τη Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής κατέγραφε τους συναδέλφους του σαν μια άλλη Trash TV της κυβέρνησης Φουρθιώτη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης.

Τι είχε συμβεί, όμως, το 2013; Η τότε βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια ως μέλος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, «συνελήφθη» να καταγράφει με το κινητό της τη σύγκρουση του Δημήτρη Παπαδημούλη, βουλευτή τότε του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τότε βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή, στη συζήτηση πολυνομοσχεδίου στο οποίο υπήρχαν ρυθμίσεις για τους πλειστηριασμούς.


Έκπληκτος ο πρόεδρος της Επιτροπής, βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος εντόπισε τη Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής να καταγράφει τη συνομιλία που ήταν σε υψηλούς τόνους. «δυστυχώς, την ώρα που εμείς προσπαθούμε να βρούμε λύση, μια συνάδελφος έχει βγάλει το κινητό της και μας τραβάει βίντεο. Ντροπή!», είπε ο Γιώργος Βλάχος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ