Αστείο show του Άδωνι στην Λαχαναγορά του Ρέντη

Σε ένα ακόμα αστείο και προκλητικό τηλεπικοινωνιακό σόου προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προφανώς αντιγραφή από τις ΗΠΑ, όπου θέλοντας να δείξει ότι «λερώνει» τα χέρια του και είναι και αυτός άνθρωπος της «πιάτσας» κουβάλησε (με το κοστούμι βέβαια) ένα καφάσι με λαχανικά.

Συγκεκριμένα πάνω από 40 τόνους φρέσκων τροφίμων που θα δοθούν ως δωρεά για τις ημέρες των εορτών σε ενορίες, κοινωνικά παντοπωλεία και φορείς που στηρίζουν οικονομικά ασθενέστερους πολίτες συγκέντρωσαν έμποροι στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών έπειτα από πρωτοβουλία της διοίκησης της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών (ΟΚΑΑ) στου Ρέντη, μόνο που ο Α.Γεωργιάδης βρέθηκε εκεί επιχειρώντας να οικειοποιηθεί την ιδιωτική πρωτοβουλία δίνοντάς της κυβερνητικό «χρώμα».

Κατά την επίσκεψή του στην αγορά του Ρέντη, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Ήρθαμε σήμερα εδώ στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στον Ρέντη γιατί με πρωτοβουλία των ανθρώπων της Κεντρικής Λαχαναγοράς συγκεντρώθηκαν 40 τόνοι φρέσκα τρόφιμα. Ήδη τώρα που μιλάμε φορτώνονται σε φορτηγά για να μοιραστούν σε μητροπόλεις της νότιας Αθήνας, του Πειραιά και της βόρειας Αθήνας, σε κοινωνικά παντοπωλεία και γενικά σε χώρους όπου άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γεμίσουν το γιορτινό τους τραπέζι θα βρουν μία μικρή ανακούφιση μέσα σε αυτές τις εορτές.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Καββαδία, τον κ. Αποστολάκο, τα μέλη της Κεντρικής Λαχαναγοράς και τους εργαζόμενους, διότι όλοι τους συνέβαλαν να μαζευτεί αυτή η πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων και να δώσουμε λίγη χαρά στους συμπολίτες μας εν μέσω εορτών. Να ευχαριστήσω επίσης τους βουλευτές της ΝΔ, κ. Γιάννη Τραγάκη και κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια για να κάνουμε κάτι τόσο σημαντικό τις άγιες αυτές μέρες».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.