Αράχωβα: Η «ομερτά» και οι φήμες ότι ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί – Γιατί δεν αποκαλύπτουν το όνομα

Ένας γνωστός επιχειρηματίας στην Αράχωβα, με πολιτικές διασυνδέσεις, κατηγορείται ως ο υπεύθυνος για την κακοποίηση και τον θάνατο του χάσκι, σύμφωνα με πολλούς παράγοντες που παρακολουθούν την υπόθεση του Όλιβερ. Πολλοί αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για μια σειρά παρόμοιων συμπεριφορών.

Παρά το γεγονός ότι το όνομα του κατηγορούμενου είναι γνωστό σε όλο το θέρετρο, φαίνεται ότι όλοι περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, σε μια συνωμοσία της σιωπής.

Η κακοποίηση του Όλιβερ έχει πλέον επιβεβαιωθεί και περιμένεται η επίσημη έκθεση από το εξωτερικό που θα επιβεβαιώσει τις ανησυχητικές πληροφορίες.

Οι υποψίες κατευθύνονται προς το γεγονός ότι ο δράστης δεν είναι τυχαίο πρόσωπο, καθώς υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης των προηγούμενων ημερών.

Η νέα κατάθεση

Παράλληα, ένας άνδρας βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για δεύτερη φορά και έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη νύχτα που βασανίστηκε ο σκύλος.

Ο μάρτυρας φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα και να είχε δώσει πάλι πληροφορίες ενώ στη νέα του κατάθεση φέρεται να υποστήριξε πως γνωρίζει μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε ο Όλιβερ και μάλιστα πως αυτό βρίσκεται σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων από το σπίτι που έμενε το σκυλί.

Παράλληλα, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου έδωσε και διορία 48 ωρών στον δράστη να αποκαλύψει την δράση του αλλιώς θα αποκαλύψει αυτή την ταυτότητά του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ