Απόφαση – σοκ για την καριέρα της παίρνει η Σία Κοσιώνη – Οι περίεργες διαρροές από τον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου και το άγριο παρασκήνιο

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Υπάρχει μια πικρή αλήθεια για τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος όπως λέγεται μετά το φετινό φιάσκο ετοιμάζεται να πουλήσει τον Παναθηναϊκό. Η πικρή αλήθεια είναι η εξής: Ότι ο προκλητικά φιλοκυβερνητικός ΣΚΑΪ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει η ανιψιά του πρωθυπουργού, Σία Κοσιώνη, έχει χάσει από την αίγλη και την αξιοπιστία του παρελθόντος και κατρακυλά στα ποσοστά τηλεθέασης.

Η παραπάνω πραγματικότητα είναι καθοριστική για τις αποφάσεις που αναμένεται να λάβει η Σία Κοσιώνη. Καλά πληροφορημένες πηγές, μου λένε ότι υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να εγκαταλείψει, όχι μόνο το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αλλά και τη δημοσιογραφία.

Η Σία Κοσιώνη είναι έξυπνη γυναίκα. Φαίνεται να έχει αντιληφθεί νωρίς ότι έχει φτάσει στο πικ της καριέρας της. Παραπάνω δεν έχει. Μεταγραφή δεν φαίνεται να θέλει να πάρει για αλλού. Οικονομικά προβλήματα δεν έχει – κάθε άλλο. Έχει μπει και στην οικογένεια των Μητσοτάκηδων, άρα το παιδί της το έχει εξασφαλίσει. Γιατί να ακολουθήσει μία παράλληλη με τον ΣΚΑΪ και τον Αλαφούζο πορεία φθοράς;

Ενώ τα παραπάνω βασανίζουν τη Σία Κοσιώνη, από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου γίνονται κάποιες διαρροές που παρουσιάζουν μια πραγματικότητα διαφορετική από όσα σας αποκαλύπτω πιο πάνω. Επειδή η Σία Κοσιώνη σκέφτεται να αποχωρήσει, διαρρέουν ότι δήθεν ο Γιάννης Αλαφούζος, όντας δυσαρεστημένος από την πορεία του καναλιού του και κυρίως του δελτίου ειδήσεων, αποδίδει την πτώση των ποσοστών τηλεθέασης στην Σία Κοσιώνη. Στο πλαίσιο αυτό, οι περίεργες αυτές διαρροές αναφέρουν πως στις προθέσεις του είναι να την αλλάξει, να την αντικαταστήσει και να φέρει στη θέση της κάποια άλλη.

Μάλιστα λένε ότι είναι, δήθεν, προβληματισμένος για την σκληρή φιλοκυβερνητική γραμμή που έχει κόστος στην τηλεθέαση του καναλιού και την οποία κάποιοι την αποδίδουν στη Σία Κοσιώνη, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι την επιβάλλει ο Αλαφούζος, ο οποίος τελευταία έχει ενισχύσει τις σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα βρει καλύτερη από τη Σία Κοσιώνη και αν εκείνη αποφασίσει να αποχωρήσει, τότε μάλλον θα αρχίσει τα παρακάλια. Το έχει ξανακάνει εξάλλου στο παρελθόν, αλλά αυτό θα σας το αποκαλύψω σε ύστερο χρόνο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ