Αποκαλύψεις από την Μαρία Κορινθίου για Star Channel: «Είμαι σε δύσκολη θέση τώρα… Μια μεγάλη υστερία και παρανόηση»

Καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου του ΣΚΑΙ, βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου σήμερα Σάββατο 3/6. Η ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με την Ελένη Χατζίδου σχετικά με μια πρόταση που της είχε κάνει το STAR.

Συγκεκριμένα, είχε ακουστεί πως έκανε συζητήσεις με το κανάλι, με σκοπό να αναλάβει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν την πρωινή ζώνη του σταθμού, την οποία φέτος έχουν Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, επικοινώνησε με την ίδια για να λυθεί το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί, ωστόσο, δεν ξεκαθαρίστηκαν τα πράγματα όπως έπρεπε και “πετάχτηκαν” κάποιες ειρωνείες.

Οι δηλώσεις της Κορινθίου για Χατζίδου και ΑΝΤ1

«Είμαι σε δύσκολη θέση τώρα να καθόμαστε να λέμε τι έχει γίνει ή δεν έχει γίνει. Στην αρχή της σεζόν μου έγινε μέσα σε δυο ημέρες πολύ γρήγορα μία πρόταση από την διοίκηση. Για δύο ημέρες καθόμασταν και συζητούσαμε. Προσπαθούμε να βρούμε μία τομή που να είμαστε ευχαριστημένες κι οι δύο πλευρές γιατί κι εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που αυθόρμητα παίρνω τέτοιες αποφάσεις.

Επειδή και τις άλλες χρονιές μου έγιναν διάφορες προτάσεις γενικά τις κοιτώ και πάω και με το ένστικτο. Μου έγινε η πρόταση από την διοίκηση κι από ανθρώπους που αγαπώ πολύ στον ΑΝΤ1 κι αισθάνθηκα ασφάλεια απάνω από όλα. Έχουμε βγει κι έχουμε πει ότι εγώ σε αυτό το κομμάτι δεν θα συνεχίσω, στο Πρωινό. Επειδή όμως, εξακολουθώ να είμαι παιδί του καναλιού με κοινή συνεννόηση να δούμε με τι κι αν θα συνεχίσουμε και πως», είπε αρχικά για την αποχώρηση της από το Πρωινό.

Ενώ για το συμβάν με την Ελένη Χατζίδου: «Μια μεγάλη υστερία και παρανόηση. Δεν ξέρω από που να το πιάσω. Δεν κάναμε ραντεβού με το Star, αλλά επειδή κάποιες πλευρές προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ότι εγώ τα δημιούργησα… Ευχαριστώ πολύ αν έχω τόσο μεγάλη δύναμη να δημιουργήσω… Η Ελένη το είπε; Όχι! Τα λένε πρώτα ενδότερα στην διοίκηση για προτάσεις που μπορεί να πέφτουν κι από εκεί φεύγουν πέντε πράγματα. Να τα πούμε ξεκάθαρα γιατί δεν αντέχω.

Εγώ βγήκα και το είπα. Πήρα την Ελένη Χατζίδου τηλέφωνο όταν γινόταν όλος αυτός ο παροξυσμός και που στενοχωριόταν γιατί ήταν κάτι που έκανε ήδη. Δεν ήμουν υποχρεωμένη αλλά εγώ σαν Μαρία έτσι αισθάνθηλα. Της είπα: “Ελένη μου, δεν ισχύει, μην σκας, συνέχισε δυνατά”. Δεν ξεκαθαρίστηκαν κάποια πράγματα οπότε ήταν διάχυτη μία ειρωνεία όχι από την Ελένη αλλά από τους συνεργάτες της κι από το πάνελ που ήταν εκεί. Οπότε κάποια στιγμή γύρισα κι είπα ότι αφού έχουν μπερδευτεί τόσο πολύ ας ρωτήσουν την Ελένη» σημείωσε η Μαρία Κορινθίου.

ΠΗΓΗyouweekly.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...