Αποκαλυπτική κατάθεση αξιωματικού στους Αγίους Αναργύρους: « Εγώ είπα στην 28χρονη πως δεν μπορεί να μπει σε περιπολικό και να καλέσει το 100» (vid)

Κατάθεση για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων έδωσε η αξιωματικός που ήταν σε υπηρεσία και συνομίλησε με την 28χρονη Κυριακή Γρίβα, λίγο πριν δολοφονηθεί βάναυσα από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη αστυνομικός έχει «ξηλωθεί».

Η αστυνομικός ανέφερε στους συναδέλφους της πως η κοπέλα της είπε ότι είχε έρθει στο ΑΤ γιατί υποψιάζεται πως ο πρώην σύντροφός της, την περιμένει κάτω από το σπίτι της ενώ τόνισε πως και την προηγούμενη μέρα είχε συμβεί το ίδιο. Η 28χρονη περιέγραψε την σχέση της με τον 39χρονο και σε σχετική ερώτηση της αστυνομικού είπε πως δεν την είχε απειλήσει ή βρίσει εκείνες τις μέρες.

Επιπλέον η Κυριακή ζήτησε ένα περιπολικό για να πάει σπίτι της με την αξιωματικό να της απαντά πως εκείνη την ώρα δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό του τμήματος και θα έπρεπε να πάρει το 100.

Η Κυριακή ρώτησε πόση ώρα θα κάνει να φτάσει κάποιο περιπολικό με τους αστυνομικούς να της λένε ότι δεν γνωρίζουν πόσος χρόνος θα χρειαστεί.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ