Αποκάλυψη – βόμβα της Κατερίνας Ακριβοπούλου: Η εξομολόγηση κορυφαίου δημοσκόπου για τα ρεζιλίκια και τις δημοσκοπήσεις που επιβεβαιώνει το Periodista.gr (pic)

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Μήνες ολόκληρους, λύσσαξα να γράφω ότι η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές θα καταγράψει ποσοστό μικρότερο από 30%, ποσοστό της τάξης του 29% ή ελαφρώς μικρότερο. Το έγραφα μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες. Δικαιώθηκα. Εδώ στο PERIODISTA.GR δικαιωθήκαμε και επιβεβαιωθήκαμε για άλλη μια φορά και αυτό μας το αναγνωρίζουν οι αναγνώστες μας και φυσικά πολιτικά στελέχη και αναλυτές που επικοινωνούν μαζί μας καθημερινά.

Μήνες ολόκληρους, λύσσαξα να γράφω αυτό που είχα πληροφορηθεί. Ότι οι δημοσκόποι γνώριζαν πως η ΝΔ θα πέσει κάτω από το 30%, αλλά έκαναν έκπτωση στην αξιοπρέπειά τους και υπέκυψαν στις ασφυκτικές πιέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παρέας του που αρχικά υποδείκνυαν να μην τους εμφανίζουν κάτω από το 30%. Ότι όσο ο καιρός πλησίαζε και ο πανικός μεγάλωνε ο Μητσοτάκης και η παρέα του πίεζαν να τους δείχνουν 34% και 35%. Και οι δημοσκόποι το έκαναν. Και οι ντουντούκες της ενημέρωσης αναπαρήγαγαν τις ανοησίες. Μα, τι ανόητοι. Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες είχαν κάνει άγριο μπούλινγκ σε κορυφαίο δημοσκόπο επειδή είχε τολμήσει να δείξει τη ΝΔ στο 31%! Ο ίδιος ο Μητσοτάκης, το Πάσχα, από το νησί της Τήνου, όπου βρισκόταν για τις διακοπές του τηλεφωνούσε σε δημοσκόπους και πίεζε να τον δείχνουν πάνω από τον στόχο που είχε θέσει και δεν έπιασε, δηλαδή πάνω από 33%.

Τώρα, η γνωστή δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου επιβεβαιώνει πλήρως το PERIODISTA.GR και τη στήλη αποκαλύπτοντας τα ακόλουθα:

Πριν από ένα μήνα και βάλε, ο επικεφαλής μιας από τις πιο “καθιερωμένες” εταιρίες δημοσκοπησεων είπε οφ δε ρεκορντ στα στελέχη του μέσου ενημέρωσης όπου ήταν καλεσμενος, ότι όλες οι εταιρίες δείχνουν πως η ΝΔ θα είναι κάτω από το 30.
Το έβλεπαν, το ηξεραν; αλλά δεν το έβγαζαν. Το έδωσαν λίγο πριν ανακοινωθούν τα τελικά το βράδυ της Κυριακής, για να μη γίνουν εντελώς ρεζίλι.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Ακριβοπούλου:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ