Αποκάλυψη-βόμβα για συναντήσεις του Νίκου Παππά με ισχυρούς του χρήματος και της διαπλοκής – Δύο επιχειρηματίες που επενδύουν στο σχέδιό του

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά και το πραξικόπημα σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, διαλύεται με γοργούς ρυθμούς, η στήλη BigMouth της ιστοσελίδας powergame.gr αποκαλύπτει τις παρασκηνιακές συναντήσεις του αμφιλεγόμενου Νίκου Παππά με ισχυρούς παράγοντες του χρήματος και της διαπλοκής.

Δείτε τι αναφέρει το δημοσίευμα:

Με κάτι τύπους που διαχρονικά και βαθιά ιδεολογικά μισούσε, αλλά στο τέλος από το πολύ το μίσος αποφάσισε να υποκλιθεί στη γοητεία τους. Πριν από τον Τσίπρα είχε υποκύψει στους ισχυρούς και διαπλεκόμενους ο Νικολάκης ο Παππάς, που εσχάτως την έχει δει κάτι σαν Λαλιώτης του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύει ότι μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις και, γιατί όχι, αν το θελήσει, να γίνει ο ίδιος αρχηγός. Στο πλαίσιο αυτό, μαθαίνω ότι έχει ξεκινήσει κάτι παρασκηνιακές επαφές με εργολάβους, καναλάρχες και άλλους ισχυρούς οικονομικά, που συνδέθηκε μαζί τους από την εποχή που εκτελούσε χρέη άντ’ αυτού πλάι στον Τσίπρα. Μέχρι τώρα μου φαίνονται λίγο έως πολύ όλα κάπως φυσιολογικά, αφού εκεί που αρχίζει και χαλά η μανέστρα είναι όταν μαθαίνω ότι δύο τουλάχιστον επιχειρηματίες επενδύουν στο οραματικό σχέδιο Παππά για την Αριστερά της επόμενης μέρας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ