Απίστευτη καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας – Τζιπ είχε μέσα 12 άτομα

Μία πρωτοφανής καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην οδό Στρατηγού Καλλάρη στα Πατήσια, καθώς διαπίστωσαν ότι ένα αυτοκίνητο είχε μέσα πολλά άτομα.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός του αυτοκινήτου παρά τις υποδείξεις των αστυνομικών αύξησε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς την οδό Αχαρνών με το περιπολικό να κάνει σήμα με το φάρο στον οδηγό να σταματήσει. Όταν τελικά πήρε τέλος η καταδίωξη και ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός είχε μέσα στοιβαγμένους 12 αλλοδαπούς, 8 γυναίκες και 4 άνδρες. Οι τρεις ήταν μέσα στο πορτ μπαγκάζ.

Ο οδηγός του τζιπ που μετέφερε τους αλλοδαπούς είναι 17 ετών και μέλος κυκλώματος διακίνησης μεταναστών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Επίσης, ταυτοποιήθηκε συγκατηγορούμενος του και αναζητείται.

Ο 17χρονος παρέλαβε τους μετανάστες από τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία και θα τους μετέφερε στην Αθήνα. Οι μετανάστες μπήκαν με υποομάδες στη χώρα μας. Η πρώτη υποομάδα αποτελούμενη από τους 4 άνδρες αρχικά βρισκόταν στη Σερβία, στη συνέχεια μεταφέρθηκε οδικώς στη Βόρεια Μακεδονία έως ότου επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του 17χρονου καταβάλλοντας ο καθένας 1.700 ευρώ.

Η δεύτερη υποομάδα των 8 γυναικών έφτασε στη χώρα μας επίσης από τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ προηγουμένως είχαν προωθηθεί από την Κύπρο στη Σερβία, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους στην Αθήνα 3.500 ευρώ η καθεμία. Να σημειωθεί ότι το κύκλωμα τους ρώτησε αν θέλουν να τις μεταφέρουν στην Γαλλία. Αν απαντούσαν θετικά ζητούσαν επιπλέον 3.500 ευρώ.

Οι μετανάστες θα επιστρέψουν στη χώρα καταγωγής τους, το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ ο διακινητής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...