Απίστευτα και προκλητικά «μαγειρέματα» για να παίξει ο Ολυμπιακός με κόσμο απέναντι στον ΠΑΟΚ

Tρελά πράγματα στην εκδίκαση της Εφέσεων για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ενώ ο πρόεδρος κ.Μελισσινός προανήγγειλε ότι η νύχτα θα είναι μεγάλη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η απόφαση θα εκδοθεί ως το πρωί του Σαββάτου, από το πουθενά ανακοίνωσε ότι περιμένει υπομνήματα ως τη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι πάει από εβδομάδα η απόφαση.

Ακολούθως ωστόσο επικράτησε ο… κακός χαμός αναφορικά με το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ κι αν τελικά θα έχει ή όχι κόσμο. 

Η πλευρά των Ερυθρολεύκων ζήτησε διευκρινίσεις και από το προεδρείο ειπώθηκε ότι ο κανονισμός (Άρθρο 24 της ΕΠΟ) έχει αλλάξει και το παιχνίδι θα γίνει παρουσία φιλάθλων!

Στη συνέχεια ωστόσο ζητήθηκαν από τους δημοσιογράφους που κάλυπταν τη διαδικασία, περαιτέρω διευκρινίσεις από την έδρα κι εκεί αποκαλύφθηκε το… απόλυτο μπάχαλο! Η Επιτροπή Εφέσεων ενώ είχε αρχικά τον ίδιο ισχυρισμό, της επισημάνθηκε πως ο κανονισμός δεν είναι καινούργιος, κάτι που έδειξαν οι ίδιοι να μη γνωρίζουν! 

Μετά από πιέσεις μάλιστα για να δοθεί μία ξεκάθαρη απάντηση προς ενημέρωση του κόσμου, έφτασαν να… πετάξουν την μπάλα από πάνω τους και να πάρουν αποστάσεις σε ό,τι αφορά το κυριακάτικο ντέρμπι, λέγοντας ότι θα πρέπει να απευθυνθούν οι εκπρόσωποι του Τύπου στην ΕΠΟ για να πάρει εκείνη θέση. Από την Ομοσπονδια βέβαια ξεκαθαρίζουν (ορθώς) πως δεν είναι δική τους δουλειά να πουν το τι θα γίνει. Κοινώς; Μύλος!

Ο Ολυμπιακός πάντως αποχώρησε από την εκδίκαση ισχυριζόμενος πως το ντέρμπι θα γίνει κανονικά με κόσμο την Κυριακή, από τη στιγμή που η απόφαση πηγαίνει από την επόμενη εβδομάδα, αφού ζητήθηκαν υπομνήματα ως το μεσημέρι της Δευτέρας (6/11).

ΠΗΓΗsdna.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ