Απάντηση του Πιερρακάκη σε δημοσίευμα των Reporters United που αναδημοσιεύεται σε ελληνική εφημερίδα

«Διαμηνύω ότι δεν φοβόμαστε τίποτα. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης στην απάντησή του σε δημοσίευμα -σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων- των Reporters United που αναδημοσιεύεται στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με τίτλο «Τι φοβάται ο Κυριάκος Πιερρακάκης;». Συγκεκριμένα ο υπουργός σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης υπογραμμίζει: «Νέο “Μάτι”. Μετά τα ευφάνταστα σενάρια που ήθελαν την οικογένειά μου να έχει διασωθεί με χρήση… παράνομου λογισμικού από την τραγωδία στο Μάτι και σειρά άλλων αντίστοιχων ιστοριών επί μήνες, ήρθε ακόμη ένα δημοσίευμα ανάλογης “σοβαρότητας” από το ίδιο μέσο».

Ο κ. Πιερρακάκης επισημαίνει ότι «η στόχευση, δεκατρείς ημέρες πριν από τις εκλογές, είναι προφανής. Λόγω της πλήρους αδυναμίας να αντιπαρατεθούν πολιτικά με το έργο μας στην ψηφιακή πολιτική, έργο το οποίο έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή όλων των Ελλήνων, οι επίδοξοι σεναριογράφοι πλειοδοτούν σε συνωμοτικά σενάρια, ψεύδη και χυδαιότητες».

Όπως τονίζει στο τέλος της απάντησής του «διαμηνύω ότι δεν φοβόμαστε τίποτα. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση. Ώστε η χώρα να μην εγκλωβιστεί στις σκοτεινές πρακτικές του παρελθόντος αλλά να συνεχίσει να προχωρά προς το μέλλον».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...