Ανοίγουν τα στόματα μετά τη συντριβή Μητσοτάκη και επιβεβαιώνουν το Periodista.gr – Η ξεφτίλα των δημοσκόπων, το άδοξο τέλος της συνεργασίας με Γκρίνμπεργκ και οι ψυχούλες των media

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Από τη μία χαίρομαι για τις προβλέψεις της στήλης και του PERIODISTA.GR που έπεσαν μέσα για τις ευρωεκλογές, αλλά και για την πλήρη επιβεβαίωση των ρεπορτάζ μας και από την άλλη θλίβομαι διότι αναγκαζόμαστε και ζούμε ανάμεσα σε απολύτως εξευτελισμένους δημοσκόπους, σε δημοσιογραφικές ντουντούκες μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας και σε θλιβερές ψυχούλες – αναλυτές των εξελίξεων που θα μπορούσαν να πάρουν χρυσά μετάλλια στην κωλοτούμπα.

Λοιπόν. Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Σας γράφαμε ότι η ΝΔ θα πέσει κάτω από το 30% και θα κινηθεί περίπου στο 29% και οι άλλοι αναμετέδιδαν τις ανοησίες των δημοσκόπων για 33% ή 34% ή 35%. Στην στήλη διαβάσατε ότι οι δημοσκόποι, χωρίς να έχουν αντίρρηση να εξευτελιστούν, ενέδωσαν στις πιέσεις του Μητσοτάκη και της διεφθαρμένης παρέας του, οι οποίοι επιδίωκαν τη δημιουργία κλίματος υπέρ της ΝΔ και τελικά εξευτελίστηκαν. Εξευτελίστηκαν και δημοσιογράφοι που ενώ μέχρι χθες αποθέωναν τους δημοσκόπους και άκουγαν με ευλαβικό τρόπο τις ανοησίες τους, σήμερα κάνουν θεαματική κυβίστηση και βρίζουν τους δημοσκόπους.

Εδώ και πολύ καιρό σας είχα πληροφορήσει ότι υπάρχει διάσταση ανάμεσα στον Μητσοτάκη και τον Αμερικανό επικοινωνιολόγο Σταν Γκρίνμπεργκ (Από τις 23 Απριλίου). Σας είχα πληροφορήσει ότι σχεδόν δεν μιλιούνται. Ότι ο Μητσοτάκης δεν τον ακούει και λειτουργεί μόνος του. Σας είχα πληροφορήσει ότι ο Μητσοτάκης “πλακώθηκε” με τον Γκρίνμπεργκ, τον Βαρβιτσιώτη, τη Μαρέβα και τον Παπασταύρου για τις επικοινωνιακές γελοιότητες με το Πόθεν Έσχες Κασσελάκη. Ε, λοιπόν, δημοσιογράφοι και αναλυτές της πλάκας που μέχρι τη χθεσινή συντριβή του Μητσοτάκη αποθέωναν τον “γκουρού” της στρατηγικής και της επικοινωνίας γράφουν σήμερα για το “διαζύγιο”, που βέβαια εδώ και πολύ καιρό το είχατε διαβάσει εδώ στο PERIODISTA.GR.

Καλά, δεν μιλάμε καν για τα γαλάζια τρολ, που αναμεταδίδουν Άννα Μαρία Λογοθέτη και Βουλαρίνο. Μιλάμε για μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας υποκείμενα, που μέχρι σήμερα ήταν οι χρήσιμοι ηλίθιοι ενός συστήματος εξουσίας και αύριο δεν θα είναι χρήσιμοι, αλλά διατηρήσουν μόνιμα τη βασική ιδιότητα ακόμη και αν θα είναι άχρηστοι. Το χειρότερο είναι πως το επόμενο χρονικό διάστημα έρχεται το ξεκουκούλωμα και ο εξευτελισμός. Θα δείτε πως κάποια παιδάκια μέσα από τις εταιρείες, οι οποίες μασουλάνε κρατικό χρήμα, αντί να δουλεύουν γράφουν ανοησίες στο twitter. Σας πληροφορώ ότι στο τέλος οι εταιρείες, με όσα θα έρθουν στο φως να αναγκαστούν να πάρουν σκληρές αποφάσεις με “θύματα” τους χρήσιμους ηλιθίους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ