Ανδρουλάκης: «Κυβέρνηση αυξημένης αλαζονείας και μηδενικής αποτελεσματικότητας»

Επίθεση στην κυβέρνηση με φόντο τις καταστροφικές πυρκαγιές, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για την κυβέρνηση, αναφέρθηκε στις 100 πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης, κάνοντας λόγο για τα αποκαλυπτήρια μιας κυβέρνησης αυξημένης αλαζονείας και μηδενικής αποτελεσματικότητας.

Ο κ. Ανδρουλάκης εκτός από τις ευθύνες της κυβέρνησης για τις καταστροφικές πυρκαγιές, αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών και την δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ από κροάτες χούλιγκαν.

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ανέφερε ότι «υποσχεθήκατε ασφάλεια και αξιοκρατία προεκλογικά. Όμως αυτές οι πρώτες 100 ημέρες σας διαψεύδουν».

Τόνισε, ότι έχουμε πάνω από 1,6 εκατομμύρια στρέμματα καμένης γης ενώ όπως είπε πολλοί συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στα δασαρχεία ανέφερε πως είναι υποστελεχωμένα και κάλεσε τον πρωθυπουργό να σταματήσει τις παραστάσεις και να προχωρήσει στην προκήρυξη των θέσεων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...