«Αλλάξαμε το παιχνίδι πάμε να το κερδίσουμε τώρα» (vid)

«Αλλάξαμε το παιχνίδι πάμε να το κερδίσουμε τώρα» είναι το μήνυμα Κασσελάκη από την Κόρινθο όπου βρέθηκε στο πλαίσιο των σημερινών περιοδειών του εν όψει του πρώτου γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή.

Ειδικότερα, στην Κόρινθο επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της περιφερειακής παράταξης «ΠΡΩΤΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Μανώλη Μάκαρη, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Κορινθίας και τον βουλευτή Κορινθίας Γιώργο Ψυχογιό.

“Η Πελοπόννησος έχει μία καλύτερη λύση, η λύση αυτή λέγεται Μανώλης Μάκαρης. Την Κυριακή είναι ένα τεστ για την κοινή λογική και την ανθρωπιά, απέναντι στην αλαζονεία”, δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολούθησε περιοδεία στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησε με πολίτες που τον πλησίασαν εκφράζοντας τη στήριξή τους.

Μεταξύ άλλων πολίτης τον προτρέπει να συνεχίσει στα βήματα του Αλέξη Τσίπρα με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «Δεν έχω έρθει από το πουθενά, έχω έρθει από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας που με έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας».

Άλλος πολίτης, του έδωσε συγχαρητήρια για το γεγονός ότι «άλλαξε το παιχνίδι» με τον Στέφανο Κασσελάκη να συμπληρώνει «αλλάξαμε το παιχνίδι, τώρα πάμε να το κερδίσουμε».

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε ανάρτηση βίντεο από την χθεσινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου για την Περιφέρεια Αττικής Γιώργου Ιωακειμίδη, με απόσπασμα από τον χαιρετισμό του.

«Η Αττική έχει την ευκαιρία να βγάλει περιφερειάρχη έναν σπάνιο δημόσιο λειτουργό» ανέφερε.

«Μπορεί να μη γνωρίζετε το όνομά του, γιατί δεν τον προέβαλαν τα κανάλια, γιατί δεν έκανε ποτέ σόου, γιατί ήταν πάντα εργάτης δίπλα στον πολίτη.

Είμαστε υπερήφανοι ως ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουμε τον Γιώργο Ιωακειμίδη.

Κάντε την εκλογή του προσωπική σας υπόθεση, για το συλλογικό καλό».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ