Αληθινή «καταστροφή» για την Μαρία Αναστασοπούλου


Η τελευταία εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου στον Αντένα, με τον χάρτη της Νέας Βουλής, τους Σπαρτιάτες, τη Νίκη, τη συνέντευξη Στίγκα κ.λπ. ήταν από πλευράς τηλεθέασης η καλύτερή της σημειώνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό της από τότε που άρχισε, πριν από πέντε εβδομάδες.

Συγκεκριμένα η “Αρένα” το βράδυ αυτής της Τετάρτης σημείωσε 9,8% στο σύνολο των τηλεθεατών και 8,7% στις ηλικίες 18-54 και την παρακολούθησαν, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, 222.000 άτομα.
Η αμέσως προηγούμενη καλύτερη ήταν η εκπομπή τής 7ης Ιουνίου (δεύτερη στη σειρά) με θέμα τα αστυνομικά άβατα (Δυτική Αττική, Εξάρχεια κ.λπ.) που είχε6,9% και 7,6% αντίστοιχα, ενώ υπολογίζεται ότι την παρακολούθησαν 218.000 άτομα. Η χειρότερη Αρένα αποδείχτηκε εκείνη της 14ης Ιουνίου με θέμα το ΕΣΥ που σημείωσε μόλις 2,8% και 2,3% και είχε 91.000 θεατές.

Η ζωντανή εκπομπή της Αναστασοπούλου έκλεισε μήνα, με όχι ακόμα τις επιθυμητές επιδόσεις –τουλάχιστον σε σταθερή βάση. Άρχισε στις 31 Μαΐου με θέμα την υπόθεση της Κιβωτού τού πατρός Αντωνίου που κινήθηκε χαμηλά. Είχε 5,4% και 4,6%, ενώ την παρακολούθησαν 169.000 θεατές.
Πέρα από τις τέσσερις εκπομπές που αναφέρθηκαν, υπάρχει μια ακόμα, εκείνη της 21ης Ιουνίου με θέμα την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Και αυτή σημείωσε χαμηλά νούμερα, με 4,4% και 3,9%, ενώ την παρακολούθησαν 144.000 άνθρωποι.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...