Ακόμη και 17 μονάδες μπροστά μπορεί να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης στον πρώτο γύρο – Το καλό και το κακό σενάριο για την Έφη Αχτσιόγλου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Μεγάλη είναι η ανησυχία στο επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου αναφορικά με το αποτέλεσμα της χθεσινής δημοσκόπησης της RealPolls που δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στον Στέφανο Κασσελάκη. Ενδεικτικό της ανησυχίας είναι οι διαρροές αμφισβήτησης των δημοσκοπήσεων.

Όπως με ενημερώνουν έμπειροι αναλυτές και δημοσκόποι, η πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη έχει ξεκαθαρίσει. Όσον μεγαλύτερη θα είναι η συμμετοχή, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η διαφορά. Ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ, η καρδιά της δημοκρατικής παράταξης, θα δώσει ηχηρό χαστούκι στο κομματικό ιερατείο της ήττας και της υποταγής στα συμφέροντα και στη Δεξιά.

Έτσι διαμορφώνονται δύο σενάρια για την Έφη Αχτσιόγλου. Ένα κακό (κακό για την Έφη, καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον τόπο), να ηττηθεί ακόμη και με διαφορά 17 μονάδων στον πρώτο γύρο (Υπολογίζουν ένα 47% με 31% υπέρ του Κασσελάκη) και το καλό σενάριο για την Αχτσιόγλου θα είναι να έχει μία αξιοπρεπή ήττα της τάξης των 8 με 10 μονάδων. Στον πρώτο γύρο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ