Αδιανόητο επεισόδιο στη δίκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Φρουρός του Άδωνι επιτέθηκε σε δικηγόρο του Παύλου Πολάκη (vid)

Πρωτοφανές και αδιανόητο συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης στο Γ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, την περίοδο που ο Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν υπουργός.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης του Παύλου Πολάκη στο δικαστήριο, ο Άδωνις Γεωργιάδης παρενέβη και άρχισε να κάνει επιπλήξεις στο δικαστήριο φωνάζοντας: «Τι διαδικασία είναι αυτή;». (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικός της φρουράς του Άδωνι απώθησε βίαια τον δικηγόρο του Πολάκη Γιάννη Απατσίδη, όταν εκείνος αναφερόμενος στην απαράδεκτη συμπεριφορά του Άδωνι είπε: «τι είναι αυτά τα πράγματα, από που και ως πού ο κ. Γεωργιάδης παρεμβαίνει στη διαδικασία. Επειδή είναι υπουργός;».

Όπως αναφέρει το Documento.gr, ο φρουρός πλησίασε τον τον δικηγόρο και τον έσπρωξε μέσα στην δικαστική αίθουσα.

Με προκλητικό ύφος ο υπουργός Υγείας δήλωσε απευθυνόμενος στους δικαστές όταν τελείωσε η δίκη, (η οποία διεκόπη για 13 Μαρτίου) ότι δεν γίνεται να λαμβάνουν υπόψιν το πρόγραμμα του Πολάκη, καθώς και εκείνος έχει βαρύ πρόγραμμα.

«Δεν πρέπει να κλείσει έτσι η συνεδρίαση. Θα πρέπει να υπάρχει ο προσήκων σεβασμός» δήλωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου για την ωμή παρέμβαση του υπουργού, ο οποίος δεν έχει κληθεί ως μάρτυρας στο δικαστήριο για κατ’ αντιπαράθεση εξέταση με τον κ. Πολάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.