Αγνέ ψηφοφόρε του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πιστεύεις τι έκανε στενός συνεργάτης του Τσίπρα στην προεκλογική περίοδο – Αντέχεις να διαβάσεις;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Κι εγώ προσωπικά και το PERIODISTA.GR έχουμε πολλές φορές, με συνέπεια, αναφερθεί στον τραγικό θίασο των συνεργατών, των εντελώς ανικάνων προσώπων που έχει επιλέξει ο Τσίπρας, ώστε να έχει δίπλα του και τα οποία τελικά τον οδήγησαν στη συντριβή.

Διαβάστε τώρα τι μου αποκάλυψε ένα πουλάκι που κινείται με μεγάλη άνεση στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου.

Μου είπε, ότι στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, πρόσωπο πολύ αγαπητό στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, που τον θεωρούν καλό παιδί, αλλά μάλλον δεν έχουν καταλάβει πόσο ύπουλο παιδί είναι, σε όλη την προεκλογική περίοδο ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με τα κανάλια της διαπλοκής αναφορικά με το ποια πρόσωπα από τον ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να βγαίνουν στα κανάλια. Είχε μία λίστα και έκανε δουλίτσα, ο συνεργάτης και “φίλος” του Αλέξη.

Ο συνεργάτης αυτός ήταν σε απόλυτη συνεννόηση ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, αλλά με τους τηλεοπτικούς σταθμούς που ήθελαν να εκθέσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με τους υποψηφίους βουλευτές που ήθελαν να επανεκλεγούν και τους οποίους όταν έβλεπαν οι τηλεθεατές στους δέκτες τους άλλαζαν κανάλι. Είναι γνωστοί οι αποτυχημένοι “δεινόσαυροι” του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι από τους οποίους έχουν πάει ήδη στο σπίτι τους, αφού ο λαός τους μαύρισε.

Μάλιστα επειδή τα τελευταία 24ωρα, ο ύπουλος συνεργάτης, γνώριζε – όπως πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ – ότι το κόμμα θα συντριβόταν φρόντισε το βράδυ των εκλογών να στείλει στα κανάλια αξιόλογους υποψηφίους, που μέχρι την περασμένη Κυριακή είχαν αποκλειστεί εντελώς. Για να απορροφήσουν τους κραδασμούς και να φάνε τηλεοπτικό “ξύλο”.

Αυτούς έχεις δίπλα του ο Τσίπρας. Σαν αυτόν τον ύπουλο συνεργάτη. Αλλά τελείωσαν τα ψέματα. Θα τους αποκαλύψουμε για να μάθει ο δημοκρατικός κόσμος ποια είναι τα φίδια στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι μόνο η τραγική, περιθωριακή εσωκομματική αντιπολίτευση. Είναι και πρόσωπα, του στενού πυρήνα του προέδρου, τα οποία σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με τμήματα της ντόπιας διαπλοκής και ξενοκίνητα εγχώρια κέντρα.

Μείνετε συντονισμένοι…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ