Έφτασε η «νέα ΑΑΔΕ»

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) παρουσιάζει με υπερηφάνεια τον εκ νέου σχεδιασμένο ιστότοπό της, που τέθηκε σε λειτουργία από σήμερα, φέρνοντας στο φως μια πλήρως ανανεωμένη διαδικτυακή πύλη. Παρά την προσωρινή αδυναμία πρόσβασης σε ορισμένες επιμέρους σελίδες κατά τη διάρκεια της μετάβασης, όπως αυτή αφορούσε τα ακίνητα, ο ιστότοπος είναι πλέον πλήρως λειτουργικός.

Η αναβάθμιση του ιστοτόπου εστιάζει στην βελτίωση της ευκολίας πλοήγησης για τους χρήστες, επιτρέποντας την γρήγορη πρόσβαση στο επιθυμητό περιεχόμενο. Οι πληροφορίες έχουν οργανωθεί σε θεματικές κατηγορίες στο κεντρικό menu, με στόχο την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων. Ειδική έμφαση έχει δοθεί στην ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη νομοθεσία, καθώς και στην παρακολούθηση των δράσεων της ΑΑΔΕ.

Επιπρόσθετα, ο ανασχεδιασμός περιλαμβάνει μια νέα θεματική ενότητα αφιερωμένη στους Ομογενείς και τους Κατοίκους Εξωτερικού, ενισχύοντας την παροχή πληροφοριών σε φορολογικά και τελωνειακά θέματα για αυτό το κοινό.

Η νέα πύλη myAADE είναι επίσης προσβάσιμη από την αρχική σελίδα, με αναβαθμισμένη διεπαφή και βελτιωμένες δυνατότητες αναζήτησης.

Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, επισημαίνει: «Η δέσμευσή μας για την παροχή μιας βελτιωμένης και φιλόξενης διαδικτυακής εμπειρίας αποτυπώνεται στον νέο μας ιστότοπο. Με σύγχρονο σχεδιασμό και δίγλωσσο περιεχόμενο, στοχεύουμε στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ