«Έσκαψες τον λάκκο του Τσίπρα;» – Τι απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά τον πρωτοφανή διασυρμό

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Στην φιλόξενη για τον ίδιο Εφημερίδα των Συντακτών παραχώρησε συνέντευξη ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Αφού πρώτα διασύρθηκε στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του για τον Αλέξη Τσίπρα, ο Τσακαλώτος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Τον ρώτησαν λοιπόν: «ο Τσακαλώτος έσκαβε τον λάκκο του Τσίπρα;».

Δείτε την ερώτηση της εφημερίδας και την απάντηση του Τσακαλώτου.

Τι απαντάτε σε όσους λένε ότι εδώ και καιρό «ο Τσακαλώτος έσκαβε τον λάκκο του Τσίπρα;» Πρόσφατα μπήκατε και πάλι στο στόχαστρο επειδή σε συνέντευξή σας είπατε ότι «καλώς παραιτήθηκε για χάρη της υστεροφημίας του».

Οταν ο πρόεδρος μας ανακοίνωσε την πρόθεσή του, μας είπε ότι ήταν αμετάκλητη και μας ζήτησε να τη σεβαστούμε. Αυτό και έκανα. Από εκεί και πέρα τον Αλέξη τον έχω στηρίξει σε όλες τις κρίσιμες φάσεις –στην υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων, για την προεδρία του κόμματος, στην κόντρα με τον Αλαβάνο και βέβαια στην κυβέρνησή μας και σε όλη τη διαπραγμάτευση. Μετά τις εκλογές του 2019 είχαμε κάποιες διαφωνίες για τις εσωτερικές διαδικασίες του κόμματος και το μίγμα κριτικής στην κυβέρνηση-θετική ατζέντα. Αλλά οι διαφωνίες, που ο ίδιος έχει αποκαλέσει πηγή πλούτου, δεν μπορούν να χαρακτηρίζονται υπονόμευση. Βεβαίως χρειάζεται μια κατεύθυνση που τη στηρίζουμε όλοι και όλες, αλλά υπάρχουν στιγμές που κριτικές φωνές πρέπει να ακούγονται, αλλιώς το κόμμα δεν θα παίρνει χρήσιμες πληροφορίες για άστοχες επιλογές και προβλήματα που προκύπτουν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ