Έντονη ανησυχία στη Μαγνησία: Πάνω από 100 τα επίσημα κρούσματα γαστρεντερίτιδας – Αυξάνονται οι νοσηλείες

Ραγδαία αυξάνονται οι νοσηλείες από τη γαστρεντερίτιδα που έπληξε μαζικά δύο χωριά στη Μαγνησία, πιθανότατα λόγω μόλυνσης του νερού.

Σε νεότερη επίσημη ενημέρωση το Νοσοκομείο Βόλου αναφέρει ότι από 27/5/24 έως 3/06/24 34 στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκαν 20 παιδιά και 14 ενήλικες με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα επίσημα κρούσματα ξεπέρασαν τα 100 ενώ συνεχίζουν να καταφτάνουν περιστατικά στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Συνολικά 34 άτομα χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και συγκεκριμένα 12 παιδιά στη Παιδιατρική Κλινική και 5 ενήλικες (4 στην Β Παθολογική και 1 στη ΜΕΘ). Σήμερα νοσηλεύονται 8 παιδιά και 3 ενήλικες (2 Β Παθολογική και 1 ΜΕΘ).

Ο ασθενής που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ είναι λόγω Κρανιοεγκεφαλικής Κάκωσης από πτώση λόγω αισθήματος αδυναμίας εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας. Επίσης ο ένας ασθενής που νοσηλεύεται στην Β Παθολογική κλινική έχει σαν αιτία εισαγωγής ΑΕΕ – Εγκεφαλικό επεισόδιο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας