Ένας ακόμη πολίτης έχασε τη ζωή του περιμένοντας το ΕΚΑΒ, μία μέρα μετά τη φιέστα Μητσοτάκη

«Είναι τραγικό, εν έτει 2023, άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους αβοήθητοι», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, καταγγέλλοντας ότι «ένας ακόμη συμπολίτης μας, αυτή τη φορά στο Περιστέρι, έχασε την ζωή του περιμένοντας το ΕΚΑΒ».

«Μία ημέρα μετά την επικοινωνιακή φιέστα του κ. Μητσοτάκη στο Υπουργείο Υγείας και λίγες ώρες μετά την έκδοση ΠΝΠ για στελέχωση του ΕΚΑΒ από την Πυροσβεστική, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έγινε γνωστό ότι ένας ακόμη συμπολίτης μας, αυτή τη φορά στο Περιστέρι, έχασε την ζωή του περιμένοντας το ΕΚΑΒ» αναφέρει συγκεκριμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Κουμουνδούρου κατηγορεί τη Ν.Δ. ότι «και στη νέα θητεία της επιμένει στην απαξίωση του ΕΣΥ και περιορίζεται σε πρόχειρες λύσεις. Η πεισματική άρνηση για προσλήψεις επιβεβαιώνει ότι ο στόχος της Ν.Δ. δεν είναι άλλος από την είσοδο ιδιωτών και στο ΕΚΑΒ» σημειώνει.

Διαβεβαιώνει τέλος ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεσμεύεται ότι μαζί με την κοινωνία θα δώσει την μάχη για το αυτονόητο δικαίωμα όλων των ανθρώπων σε δημόσια και ποιοτική υγειονομική περίθαλψη».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ