Άτυπος… «κομματάρχης» της ΝΔ ο Καρατζαφέρης – Γιατί δεν τον θέλουν τα «παιδιά του»

Όταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρεται στην τριανδρία Άδωνι-Βορίδη-Πλεύρη, μιλάει για τα «παιδιά του» -και η πραγματικότητα είναι ότι και οι τρεις έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό ως στελέχη και βουλευτές του ΛΑΟΣ.

Σύμφωνα με το matrix24.gr, τώρα που «ψήνεται» (;) επιστροφή Καρατζαφέρη στη ΝΔ, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι οι πρώτοι που θα τον υποδεχθούν θα είναι εκείνοι που ο ίδιος ανέδειξε στην πολιτική σκηνή. Είναι χαρακτηριστικός ένας αφορισμός του Θάνου Πλεύρη, τον οποίο εξέφρασε χθες στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν εκλήθη να σχολιάσει τις απόψεις Καρατζαφέρη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εν γένει για την πολιτική συγκυρία. «Για εμάς δεν έχει καμία σημασία η άποψη Καρατζαφέρη», αποφάνθηκε, καθιστώντας σαφές ότι οι «εμφύλιοι» είναι πάντα οι σκληρότεροι πόλεμοι –όπως και οι ενδοοικογενειακές, οι πιο σκληρές βεντέτες.

Όπως γράφει το matrix24.gr, δεν ξέρει πόσο προωθημένες είναι οι συνομιλίες Καρατζαφέρη-Μαξίμου και ποιον ακριβώς ρόλο –πέραν του «κυματοθραύστη» της ακροδεξιάς ψήφου- έχει αναλάβει να παίξει ο ιδρυτής του ΛΑΟΣ -πολλώ δε μάλλον που χθες, ερωτηθείς σχετικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε μία «ευρύχωρη διατύπωση» ότι «δεν υπάρχει τέτοια σκέψη». Μια διατύπωση, δηλαδή, που συνιστά διάψευση μέχρι… νεοτέρας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...