«Άλλος Άνθρωπος»: Η πρώτη αντίδραση του Πολυχρονόπουλου για την ποινική δίωξη σε βάρος του

Ο «Άλλος Άνθρωπος», ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση για ποινική δίωξη εις βάρος του.

Ο Πολυχρονόπουλος δήλωσε πως ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ για την εισαγγελική απόφαση εις βάρος του, αλλά και κατά της μητέρας του και του γαμπρού του, με τις κατηγορίες σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και νομιμοποίησης παράνομων χρημάτων.

«Μέσω των δελτίων ειδήσεων και των ΜΜΕ πληροφορήθηκα πως ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος μου, χωρίς ούτε εγώ ούτε οι συνήγοροί μου να έχουμε ενημερωθεί, ως τώρα, αρμοδίως. Όπως μάλιστα αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ, κατηγορούμαι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με μέλη την υπέργηρη, ηλικίας 80 ετών μητέρα μου και τον γαμπρό μου, βοσκό στην Αίγινα» δήλωσε αρχικά.

«Από πλευράς μου είμαι πάντα εδώ, ουδέποτε κρύφτηκα, έχω παραδώσει στις Αρχές όλα τα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει πως η κατηγορία για εγκληματική οργάνωση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες δεν αντέχει σε λογική, κριτική και νομική σκέψη και άποψη», πρόσθεσε ο Κ. Πολυχρονόπουλος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ