Άγριο παρασκήνιο: Γιατί ο Νίκος Παππάς επιτέθηκε τώρα στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τραγική. Τα φαινόμενα διαλυτικά. Σε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα προστέθηκε και η επίθεση του Νίκου Παππά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Τι έχει συμβεί;

Οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο βρίσκονται στο χειρότερο σημείο, παρά το γεγονός ότι ο Νίκος είχε στηρίξει τον Στέφανο στις εσωκομματικές εκλογές.

Όμως, προέκυψαν προβλήματα. Και την ευθύνη, σας αποκαλύπτω, ότι την έχει ο Νίκος Παππάς, ο οποίος έτριβε από ευχαρίστηση και ικανοποίηση τα χέρια του επειδή ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε την “βρόμικη δουλειά” και απάλλαξε το κόμμα από το επικίνδυνο πολιτικά ζεύγος “Αχτσιόγλου-Τζανακόπουλου” και τους υπόλοιπους αποστάτες.

Όμως, ο Νίκος προσπάθησε να, με την εμπειρία των μηχανισμών που έχει, να κάνει ότι έκαναν οι υπονομευτές τα χρόνια του Αλέξη Τσίπρα. Πήγε, με τρόπο εξόφθαλμο και προκλητικό να ελέγξει το κόμμα, άρα και τον Κασσελάκη.

Ο Στέφανος το κατάλαβε αυτό και άρχισε να απομακρύνεται από τον Νίκο. Ο Νίκος συνέτασσε οικονομικές προτάσεις και ο Στέφανος τις πετούσε στα σκουπίδια. Μετά ο Νίκος γκρίνιαζε και “κλαιγόταν”, ότι δεν τον λογαριάζει ο Στέφανος. Πριν από τις Σπέτσες τσακώθηκαν και ο Στέφανος είπε στον Νίκο “Αν δεν θες μην έρχεσαι στις Σπέτσες”. Ο Νίκος, όμως, πήγε.

Τι κατάλαβε ο Στέφανος για τον Νίκο; Ότι ο Νίκος με παλιομοδίτικες πρακτικές και ίντριγκα… αριστερού κόμματος θέλει να του ροκανίσει την καρέκλα και να γίνει εκείνος πρόεδρος μετά τις ευρωεκλογές.

Δεν θα τα καταφέρει ο Νίκος…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...