Άγριο ξέσπασμα Πολάκη κατά δημοσιογράφου σε ιστοσελίδα που στηρίζει Τσίπρα – Απίστευτες εκφράσεις – Τι απαντά εκείνος (pic)

Δεν έχει προηγούμενο η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον γνωστό αρθρογράφο Γιώργο Λακόπουλο.

Δείτε πρώτα την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και στη συνέχεια την απάντηση του δημοσιογράφου:

Ο Γιώργος Λακόπουλος απαντά μέσα από την ιστοσελίδα ieidiseis.gr που στηρίζει φανατικά Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Δένδια τα εξής:

Ερέθισε τον Παύλο Πολάκη η υποθετική επιστολή του Αλέξη Τσίπρα, που «αποκάλυψε» η στήλη. Και επειδή μάλλον του επέστρεφαν το πληκτρολόγιο, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση.

-«Κάποιοι βάζουν το ουτιδανό εκσυγχρονιστικό υπόλειμμα της «δημοσιογραφίας» να στήνει προβοκάτσιες, μέσα από σάιτ φιλικό προς το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δυστυχώς του δίνει βήμα να βγάζει τη χολή του, προς εμένα σήμερα σε πολλούς άλλους παλιότερα.

Αν σου απαντήσω θα σου δώσω αξία «λακέ» που υποδύεσαι κάποιον που ούτε είσαι, ούτε θα γίνεις.

Οι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Όχι σε εσένα ΛΑΚΕ και λεκέ… που αυτοδιορίστηκες τρομάρα σου από την Ελβετία που διαμένεις ,εκπρόσωπος της δημοκρατικής παράταξης!!!!!

Υ.Γ. Να προσέχεις πως απευθύνεσαι σε εκλεγμένο βουλευτή…»

Ο υπογράφων θα μπορούσε να σχολιάσει, αν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς εννοεί – με την ευπρέπεια λόγου και την πολιτική οξυδέρκεια -«ερχόμαστε και θα είναι»- που τον διακρίνει πάντα.

Ειδικά το Υ.Γ., που είναι όλα τα λεφτά…

Ακριβώς επειδή είναι «εκλεγμένος βουλευτής» αποτελεί αντικείμενο κριτικής και σχολιασμών… Οπότε τζάμπα μαγκιά η έμμεση απειλή.

Εκτός αν απευθύνεται αλλού…

Και με την ευκαιρία: αν τον φέρει ο δρόμος του από την Ελβετία, είναι καλεσμένος μου… Αλλιώς, θα του στείλω καμιά σοκολάτα ή κανένα ρολόι με κούκο…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ