Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του Ραγκούση ενώ μέσα ήταν κόρη του – Τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης από τα ΜΜΕ Κουρτάκη και το παρακμιακό Πρώτο Θέμα (pic)

«Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου» έγραψε στο Facebook ο βουλευτής Πειραιά Γιάννης Ραγκούσης… Καταγγέλλοντας την παραβίαση του σπιτιού του στην Πάρο ενώ ήταν μέσα η κόρη του.

Άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή του σπιτιού του, αναφέρει ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως τον ενημέρωσε η κόρη του.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Ραγκούσης έγραψε στο Facebook: «Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου! Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκόταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή» αναφέροντας ότι ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής νωρίτερα είχε επιδώσει όπως – επίσης ενημέρωσε από το Facebook, τρία εξώδικα, σε «Απογευματινή», «Παραπολιτικά» και «Πρώτο θέμα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...