Όργιο φημών: Ο Μαρινάκης τα βρήκε ξανά με το ζεύγος Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Σας το έχω γράψει εδώ και ημέρες. Μετά τις αποκαλύψεις για τη μονταζιέρα της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών και εκείνες για τον εξευτελισμό των Παπασταύρου και Μπρατάκου στη βίλα του Μαρινάκη που τελικά οδήγησε στις παραιτήσεις τους, το συγκρότημα του εφοπλιστή, ιδιοκτήτη του επιχειρηματία και στιχουργού, έχει “μαζευτεί’ σε ότι αφορά στις επιθέσεις και τις αποκαλύψεις σε βάρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Οι φήμες οργιάζουν και αναφέρουν ότι επήλθε ανακωχή ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και ζεύγος Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη που συγκυβερνά παρέα με τον διφθαρμένο θίασο της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, έκλεισε η δικογραφία για τη δολοφονία του αστυνομικού στο Ρέντη, με κατηγορούμενο μόνο τον 18χρονο για τη φωτοβολίδα και ενώ ακούγονταν πολλά για… υψηλά ιστάμενους εμπλεκόμενους. Και ενώ ακούγονταν πάρα πολλά για… “όπλο” στη φαρέτρα της κυβέρνησης στον πόλεμο με τον ολιγάρχη.

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Δεν ξέρω ποιος πραγματικά φοβάται ποιον. Ο Μαρινάκης τον Μητσοτάκη ή ο Μητσοτάκης τον Μαρινάκη. Χώρα είναι αυτή; Δημοκρατία είναι αυτή;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;