Φρίκη: Αυτή είναι η μοναδική εφημερίδα που δεν έγραψε λέξη για τον Λιγνάδη στην πρώτη σελίδα (pic)

Από τις πάνω από 15 ημερήσιες αθηναϊκές εφημερίδες μόνο μία δεν ανέφερε λέξη στην πρώτη της σελίδα για την καταδίκη και ταυτόχρονα τη αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Διαβάστε τι αποκαλύπτει το harddog-sport:

Όλες οι άλλες είχαν στα πρωτοσέλιδά τους τη χθεσινή δικαστική εξέλιξη, σε μικρή, πολύ μικρή ή μεγάλη έκταση. Πρώτο ή δεύτερο θέμα ήταν στις: Εφημερίδα των ΣυντακτώνΑυγήΔημοκρατίαΛόγοςEspressoStarOn Time. Μονόστηλο ή λίγο μεγαλύτερο χτύπημα είχαν στις πρώτες σελίδες τους: ΝέαΚαθημερινήΕλεύθερος ΤύποςΕστίαΕλεύθερη Ώρα. Μικρότερη προβολή, με λίγες λέξεις, περίπου σαν κείμενο, είχαν ο Ριζοσπάστης (με τη θέση του ΚΚΕ για το θέμα) και η Κόντρα.


Η μοναδική που το αγνόησε
Το manifesto ήταν στην έκδοση της Πέμπτης η μοναδική από τις ημερήσιες αθηναϊκές εφημερίδες που δεν είχε στο πρωτοσέλιδό του καμιά απολύτως αναφορά στην απόφαση για Λιγνάδη. Στην πρώτη του σελίδα προβάλλονται επτά θέματα συνολικά, και του βασικού περιλαμβανομένου. Οι τίτλοι αυτών των προβολών από την κορυφή της σελίδας ως τα υποσέλιδα μικρά χτυπήματα:

1) Χριστόδουλος Στεφανάδης: Πρωτόγνωρο το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τη Σάμο, 2) Με το όπλο παρά πόδα Τσακαλώτος και «συστημικοί», 3) Εκτσογλανισμός, βερναδακισμός, και ΣΥΡΙΖΑϊκός φαρισαϊσμός (βασικό θέμα), 4) Ανεκδιήγητος: Άφησε την Παιδεία και πήγε… να δει τον Θύμιο Λυμπερόπουλο (για Τσίπρα), 5) Η τοξικότητα βλάπτει σοβαρά την πολιτική, 6) Το μίσος της Αριστεράς για τους δημοσιογράφους, 7) Γιάννης Παπαγιάννης: Τα trolls των υπογείων και οι κατευθυνόμενες βόμβες.
To manifesto, πάντως, ακολούθησε και στην έκδοση της Πέμπτης τη λογική της θεματολογίας που προβάλλει στην πρώτη του σελίδα από την αρχή της πορείας του στην έντυπη ενημέρωση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...