Τριτοκοσμικές εικόνες στην Αλεξανδρούπολη: Σε πλοία οι ασθενείς του νοσοκομείο σε ένα σκηνικό που θυμίζει εποχές πολέμου (vid)

Μία ανάσα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έφτασαν οι φλόγες τα ξημερώματα της Τρίτης, γεγονός που οδήγησε στην εκκένωση του χώρου. Αρκετοί ασθενείς μεταφέρθηκαν με το ferry boat «Αδαμάντιος Κοραής» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όπου έχουν στηθεί σκηνές, συνθέτοντας ένα σκηνικό που θυμίζει εποχές πολέμου.

Παράλληλα, το πλοίο έχει μετατραπεί και αυτό σε νοσοκομειακό θάλαμο. Στο ferry boat που επιτάχθηκε αυτή την στιγμή νοσηλεύονται 30 άτομα από τη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Σε βίντεο που αναρτούν στο διαδίκτυο τοπικά ΜΜΕ, φαίνονται διασωληνωμένοι ασθενείς και ιατρικό προσωπικό να καλύπτουν χώρους του ferry boat.

Τα νεογνά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Καβάλας, ενώ οι ασθενείς που είναι ελαφρά τραυματίες και μπορούν να περπατήσουν, μεταφέρονται με λεωφορεία στο Νοσοκομείο Κομοτηνής ή σε αυτό της Ξάνθης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....