«Τραγικές» ώρες για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Τραγικές, όπως μαθαίνω είναι οι ώρες που περνά στο παρασκήνιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο λόγος;

Τα διαπλεκόμενα και επιχειρηματικά συμφέροντα που τον στήριζαν μέχρι τις πρόσφατες εκλογές, αφού τους έκανε τις δουλειές, τον έχουν εγκαταλείψει και στηρίζουν τώρα την Έφη Αχτσιόγλου για να τους κάνει άλλες δουλειές.

Όπως μου λένε, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναρωτιέται “Γιατί;”

Η απάντηση είναι ότι οι “Σουλτάνοι, ‘σκοτώνουν’ στο τέλος τους υποτακτικούς τους“.

Πληροφορίες που αναφέρουν ότι ξεροσταλιάζει έξω από τις βίλες των μεγαλοεπιχειρηματιών ελέγχονται ως αναξιόπιστες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.