Το ενδιαφέρον των Αράβων της Σίτι για Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ

Πριν δύο μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας σενάρια που θέλουν την εταιρία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που έχει τον έλεγχο της Μάνστεστερ Σίτι να δείχνει ενδιαφέρον επένδυσης και για τον ΠΑΟΚ.

Προσέξτε, αυτό το σενάριο δεν έχει σχέση με τους Σαουδάραβες που μέσω του υπουργείου Αθλητισμού της χώρας έχουν συνεργασία με τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχει και ανοιχτό το θέμα της συνδιοργάνωσης του Μουντιάλ του 2030 που μπορεί να δώσει μία άλλη προοπτική για το γηπεδικό ζήτημα της ομάδας.
Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχουν βάση αυτές οι πληροφορίες ή για να είμαστε πιο ακριβείς. Έχουν βάση, αλλά όχι πραγματική: Τι εννοούμε;

Το σπασμένο τηλέφωνο ίσως αρχίζει από το γεγονός ότι μία από τις τρεις αραβικές ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για συνεργασία με τον Λουτσέσκου ήταν η Αλ Τζαζίρα, ομάδα που έχει κοινή ιδιοκτησία με την Σίτι. Το τι έγινε στην προκειμένη περίπτωση είναι γνωστό, το είχαμε αναλύσει και ήταν το ίδιο και με τις υπόλοιπες αραβικές ομάδες. Το περιβάλλον Λουτσέσκου παρέπεμψε τις ενδιαφερόμενες ομάδες στην διοίκηση του ΠΑΟΚ, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ-και μάλιστα με ρήτρα 7 εκατ. ευρώ-και ο ίδιος είναι απόλυτα προσηλωμένος στην δουλειά του στον Δικέφαλο.

Πιθανόν, επειδή η κρούση των Αράβων της Αλ Τζαζίρα συνοδευόταν και από πληροφορίες ότι απεσταλμένος τους ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει απευθείας κρούση στον προπονητή του ΠΑΟΚ, αυτό να οδήγησε στην φημολογία που αναπτύχθηκε περί Αράβων και ΠΑΟΚ. Το διευκρινίζουμε γιατί ήταν απόλυτο λογικό, φίλοι της ομάδας διαβάζοντας αυτά τα σενάρια να απευθυνθούν στην «Μ» για να ρωτήσουν που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα και να αναζητήσουν πληροφορίες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;