«Τι λες βρε αχάριστο, μ@λ@κισμέν@» – Κόλαφος για τον Γιώργο Καπουτζίδη μετά τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο (vid)

Ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου είχε η Αφροδίτη Μάνου κατά του Γιώργου Καπουτζίδη με αφορμή την τοποθέτησή του αναφορικά με τον τρόπο που η κοινωνία αντιμετωπίζει τους ομοφυλόφιλους.

Συγκεκριμένα, αναδημοσιεύοντας την ατάκα κατά την οποία ο ηθοποιός υποστήριξε ότι «και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, αν είσαι ομοφυλόφιλος, σε έχουν πιο κάτω από δολοφόνο», η τραγουδίστρια και στιχουργός ξέσπασε λέγοντας τα εξής:

«Τι λες βρε αχάριστο, μαλακι…ο, που σ’ αγκάλιασε όλη η Ελλάδα, σε χάρηκε, αναγνώρισε τη δουλειά σου και σ’ έκανε πλούσιο; Τι πας να κάνεις και θες να προκαλέσεις τον πιο ανεκτικό και ανοιχτόκαρδο λαό και να τον εξαναγκάσεις σε μίσος; ΓΙΑΤΙ;».

Τι είχε πει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ερωτηθείς σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε αναφερθεί στην αντιμετώπιση που έχουν οι ομοφυλόφιλοι από την κοινωνία, υποστηρίζοντας -μεταξύ άλλων- τα εξής:

«Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, από τη στιγμή που είσαι ομοφυλόφιλος σε έχουν πιο κάτω από έναν δολοφόνο, έναν βιαστή. Καταλαβαίνετε ποια ήταν η αφετηρία μας, ποια σκέψη πρέπει να ξεριζώσουμε;» που όπως αποδείχθηκε, εξόργισε την Αφροδίτη Μάνου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ