«Τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ»

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τον βλέπετε τον κύριο της φωτογραφίας; Αν δεν τον θυμάστε λέγεται, Δημήτρης Τζανακόπουλος. Και το έφερε η μοίρα, κατά λάθος να γίνει και αυτός υπουργός στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Ναι, ο Τζανακόπουλος είχε γίνει υπουργός.

Μετά νόμιζε ότι έκοβε και έραβε στον ΣΥΡΙΖΑ και στον περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα.

Μετά, η σύζυγός του – αλήθεια την θυμάστε την κυρία της φωτογραφίας – μία Έφη Αχτσιόγλου θέλησε να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την νίκησε ένας Κασσελάκης, ο οποίος είχε εμφανιστεί από το πουθενά.

Μετά ο Τζανακόπουλος και η Αχτσιόγλου, επειδή δεν άντεξαν τη συντριβή, σήκωσαν την αριστερή γροθιά, επειδή με το δεξί χέρι ψήφιζαν τα λαοκτόνα μνημόνια, και αποχώρησαν κάνοντας κόμμα, τη Νέα Αριστερά, και έτσι έχουν κάτι να παίζουν τώρα που δεν τους παίρνει κανένας στα σοβαρά.

Ήταν και πονηροί. Δεν παρέδωσαν τις έδρες τους στο κόμμα με το οποίο εξελέγησαν. Τις κράτησαν. Στις επόμενες εκλογές θα είναι εξαφανισμένοι.

Ο Τζανακόπουλος, όταν είχε τραμπουκίσει, την επομένη των εθνικών εκλογών τον Παναγιώτη Ρήγα, λένε ούρλιαζε κατηγορώντας τον ότι «έφερε στον ΣΥΡΙΖΑ τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ».

Τώρα ο Τζανακόπουλος και η παρέα του έχουν επαφές με το ΠΑΣΟΚ, μήπως και σώσουν κάτι λίγο πριν από την πολιτική εξαφάνιση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;