Τέλος μπήκε στα Τέμπη στα εκλογικά σενάρια του Μητσοτάκη – Ανατροπή με τις ημερομηνίες

Τελειώνει όπως όλα δείχνουν η 9η Απριλίου ως ημερομηνία των εκλογών με απλή αναλογική, καθώς όλα τα στοιχεία συνέκλιναν σε αυτή την ημέρα αλλά η τραγωδία που βιώνει από χθες η χώρα ανατρέπει όλα τα σενάρια.

Παράλληλα και στο σενάριο του 31%-32% στην πρώτη Κυριακή που ήλπιζαν στο Μαξίμου για να ξεκινήσουν από μία αφετηρία που θα μπορούσε να τους φέρει σε ποσοστό αυτοδυναμίας ή κοντά σε αυτή την δεύτερη, τυχόν, Κυριακή.

Πλέον μιλάμε για 14η ή 21η Μαΐου ή και Ιούνιο ακόμα.

Και αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν «αυτοκτονούσε» με το θέμα Πολάκη τότε θα μπορούσε να τερματίσει και πρώτος…

Η κυβερνητική γραμμή είναι τώρα: «Για όλα φταίει ο σταθμάρχης και η κακιά στιγμή».

Οι τεράστιες ευθύνες από την άρνηση εκσυγχρονισμού του σιδηροδρομικού δικτύου και την διασπάθιση των κονδυλίων που προορίζονταν γι’αυτό το έργο, αλλά κυρίως τα τραγικά αποτελέσματα που προκλήθηκαν από το γεγονός ότι ακόμα αλλάζουν γραμμές με το χέρι και σήμερα ο Κ.Μητσοτάκης θα εγκαινίαζε κάτι που δεν υπάρχει, την τηλεδιοίκηση τρένων Β.Ελλάδος, μπορεί να αναβάλουν μέχρι και την διεξαγωγή των εκλογών.

Βέβαια δεν σημαίνει ότι π.χ. η 23η Απριλίου, μία εβδομάδα μετά το Πάσχα δηλαδή, Κυριακή του Θωμά δεν θα μπορούσαν να είναι η ημέρα των εκλογών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ