Συζητιέται η τηλεοπτική επιστροφή του Μπογδάνου

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι ετοιμασίες ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Open το ριάλιτι αναζήτησης ταλέντων «TVQueens» για επίδοξες τηλεπαρουσιάστριες.

Ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα οι επίσημες ανακοινώσεις θεωρείται «κλειδωμένη» η Ιωάννα Μαλέσκου στο ρόλο της παρουσιάστριας.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι, κατά πως λέγεται από ανθρώπους πέριξ της εταιρείας παραγωγής και του καναλιού, ο «διευθυντής» σπουδών στην «Ακαδημία» παρουσιαστριών.

Χρειάζονται όμως καθηγητές που θα διδάξουν τις «αυριανές» παρουσιάστριες.

Οι 16 επίδοξες παρουσιάστριες της τελικής φάσης στο τηλεοπτικό ΑΕΙ του ριάλιτι «TVQueens» θα καθίσουν στα «θρανία» για να διδαχθούν Παρουσίαση, Κινησιολογία, Δημοσιογραφική Δεοντολογία, Ανάλυση Κοινωνικού Σχολιασμού (gossip στα ελληνικά) σε πάνελ, Ενδυματολογία και Διαχείριση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σύμφωνα με το topontiki.gr, το τραπέζι μίας εκ των συσκέψεων που πραγματοποιήθηκε με σκοπό να εξευρεθούν κατάλληλα προβεβλημένα πρόσωπα που θα μπορούσαν να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις, αναφέρθηκαν τα ονόματα της νυν αντιδημάρχου Ραφήνας- Πικερμίου και αλλοτινή παρουσιάστρια εκπομπών ριάλιτι, δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη, της Youtuber Dat Lilly (κατά κόσμο Αγγελική Ιωάννα Κόκλα) με πάνω από μισό εκατομμύριο εγγραφές στο κανάλι της στο YouTube και του δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Κατερίνας Γκαγκάκη, συμβούλου Επικοινωνίας και αλλοτινό διευθυντικό στέλεχος μεγάλων τηλεπικοινωνιακών οργανισμών στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας.

Θα φανεί σχετικά σύντομα ποιοι τελικώς θα διδάξουν στο ριάλιτι.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;