Στο Νταβός ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Με ποιούς θα συναντηθεί

Σήμερα, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» στις 11:30. Ακολουθώντας αυτό, ο Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για το Νταβός της Ελβετίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Εκεί, αναμένεται να επισημάνει τη σημασία της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και αξιοπιστίας στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή, εν μέσω αβεβαιότητας και πολυ-κρίσεων. Ο Μητσοτάκης θα συναντηθεί με επιχειρηματικούς ηγέτες και θα παρουσιάσει τις επενδυτικές ευκαιρίες της Ελλάδας, επικεντρώνοντας στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τους στόχους της κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία.

Θα έχει επίσης σημαντικές συζητήσεις με ηγετικά πρόσωπα όπως την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, και θα συμμετάσχει σε πάνελ συζητήσεων, αναδεικνύοντας τη θέση της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο. Προγραμματίζεται επίσης να παραχωρήσει συνεντεύξεις σε κορυφαία διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως το CNN και το Bloomberg.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...