Στο νοσοκομείο ο Κάρολος – Η ανακοίνωση από το Παλάτι (pic)

Ο Βασιλιάς Κάρολος, ένα σημαντικό πρόσωπο στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, εισήχθη σήμερα στην ίδια κλινική στο Λονδίνο, το London Clinic, όπου νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον, για μια προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση του διογκωμένου προστάτη.

Η είδηση της εισαγωγής του Βασιλιά στο νοσοκομείο ανακοινώθηκε επισήμως από το Μπάκινγχαμ Παλάς. Η παρουσία του στην ιδιωτική Κλινική του Λονδίνου ακολουθεί την πρόσφατη επέμβαση της νύφης του, Κέιτ, πριγκίπισσα της Ουαλίας. Αυτή η κίνηση επισημαίνει τη σπουδαιότητα της βασιλικής οικογένειας στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Η σύζυγος του Καρόλου, η βασίλισσα Καμίλα, εξέφρασε ότι ο Κάρολος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του, με τις δημόσιες υποχρεώσεις του να έχουν προσωρινά αναβληθεί λόγω της ανάρρωσης.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι, παρόλο που η βασιλική οικογένεια συνήθως διατηρεί τα ιατρικά ζητήματα ιδιωτικά, ο Κάρολος επέλεξε να κοινοποιήσει την περίπτωσή του, προκειμένου να ενθαρρύνει άλλους άνδρες να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση για παρόμοια συμπτώματα.

Ακολούθως, το Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε μια αξιοσημείωτη αύξηση 1000% στις επισκέψεις στον ιστότοπό του για συμβουλές σχετικά με τη διόγκωση του προστάτη, απόδειξη της ισχυρής επιρροής που έχει η δημοσιοποίηση της διάγνωσης του Καρόλου.

Η εισαγωγή του βασιλιά στο νοσοκομείο υποδηλώνει τη δέσμευση της βασιλικής οικογένειας στην ενίσχυση της ευαισθητοποίησης για θέματα δημόσιας υγείας, με την Αυτού Μεγαλειότητα να εκφράζει ευχαριστίες για τις πολλές ευχές της περασμένης εβδομάδας και τη θετική ανταπόκριση του κοινού στην προσωπική του περίπτωση.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...