Στέλεχος του ΣΚΑΪ στις αρχές για την εκτέλεση με καλάσνικοφ στο αυτοκίνητο του Αλαφούζου

Ξεκίνησαν οι κλήσεις για καταθέσεις, μετά την αποκάλυψη ότι το τζιπ που «γαζώθηκε» από τους δύο εκτελεστές στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε. (συμφερόντων του εκδότη και προέδρου της πράσινης ΠΑΕ και ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου) και προκειμένου να δοθούν κάποιες εξηγήσεις σε σχέση με το πως βρέθηκε το θωρακισμένο όχημα στην κατοχή του 38χρονου Βασίλη Ρουμπέτη και του κουνιάδου του που δολοφονήθηκαν σε πυλωτή πολυκατοικίας στον Κορυδαλλό.

Για τον λόγο αυτό στέλεχος του ΣΚΑΪ βρέθηκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, για να δώσει κάποιες εξηγήσεις σε σχέση με το πως βρέθηκε το θωρακισμένο όχημα στα χέρια του δολοφονηθέντος. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών βρέθηκε ο νομικός σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος έδωσε εξηγήσεις για τη διαδρομή του οχήματος. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι «οι εξηγήσεις ήταν ικανοποιητικές και διαφωτιστικές», στις αρχές χωρίς όμως να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως σημειώνουν πάντως πηγές της ΕΛ.ΑΣ. «η έρευνα για το πως βρέθηκε το θωρακισμένο όχημα στην κατοχή του 38χρονου δεν αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην ουσία της υπόθεσης, ωστόσο, είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνει και θα γίνει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος κυκλοφορούσε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το τελευταίο διάστημα, κάτι που ήταν γνωστό στους ανθρώπους που τον γνώριζαν. Ωστόσο, αναφέρεται ότι δεν ήταν το μόνο όχημα που χρησιμοποιούσε. Μάλιστα, αστυνομικοί εκτιμούν ότι επειδή γνώριζε ότι κινδυνεύει ήθελε ένα όχημα που να μπορεί να του παρέχει ασφάλεια, εξού και επέλεξε ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ