Σοκ και δέος από την επίθεση του Δημήτρη Παπανώτα σε πασίγνωστο πανελίστα (pic)

Επίθεση στον πανελίστα και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Πανόπουλο, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπανώτας μετά τις δηλώσεις του πρώτου για την αποπομπή του τηλεπαρουσιαστή από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Βασιλικότερος του βασιλέως ο πιτσιρικάς; Που θεωρεί εαυτόν και ζεν πρεμιέ! Ή την είδε πρόεδρος;;;!!!».

«Αλήθεια πώς πήγε στις προκριματικές εκλογές του κόμματος ο κ. Πανόπουλος; Θα ήθελα να μάθω πόσοι τον ψήφισαν γιατί με όσους συζητώ, ακόμα δεν τον ξέρουν και με ρωτούν ποιος είναι αυτός. Και εν πάση περιπτώσει δε το λες και συμπεριφορά πρέπουσα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά στην ίδια επιχείρηση» προσθέτει σε άλλο σημείο.

Και καταλήγει: «Πάντως εγώ σε όλες μου τις συνεντεύξεις, ακόμα και λίγα λεπτά πριν την αποπομπή μου, έλεγα (κι ας μην το πίστευα για όλους) ότι όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωψηφοδελτιο είναι άξιοι και όποιον κι αν ψηφίσει ο κόσμος είναι το ίδιο!!! Αθεράπευτα αριστερός, σύντροφος, ρομαντικός και ίσως λίγο ηλίθιος… Για μένα τα λέω όχι για τα κοράκια…».

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, που κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει γενναία και σωστή την απόφαση του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη να τεθεί εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας.
«Προχωράμε μπροστά γιατί έχουμε δύσκολο αγώνα. Δεν θα μπω σε διαδικασίες να χαρακτηρίσω ανθρώπους γιατί είναι ακριβώς αυτό το οποίο καταδικάζουμε, είμαστε εδώ για να δώσουμε έναν αγώνα, έχουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα πάρα πολύ ψηλά», είχε σχολιάσει ο Πανόπουλος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου