Σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο «φως» για την πατροκτονία στα Καλύβια – Η περίεργη ανάρτηση του θύματος πριν το άγριο φονικό

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο «φως» για την πατροκτονία που συγκλονίζει τα Καλύβια Θορικού, έρχονται στο φως. Γείτονας που γνώριζε καλά το θύμα και την οικογένεια του 16χρονου ανέφερε πως ο 71χρονος είχε κάνει πρόσφατα μια ανάρτηση, η οποία του είχε προκαλέσει εντύπωση.

Ο 71χρονος μεγάλωνε μόνος τους δύο γιους του, όπως είπε, ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι τα παιδιά του είχαν αρχίσει να απομακρύνονται από εκείνον.

«Ήταν χωρισμένος πολλά χρόνια τώρα και μεγάλωνε μόνος του τα παιδιά. Η μητέρα τους τα είχε εγκαταλείψει. Μου έλεγε ότι ξυπνούσε στις 06.00 το πρωί, πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο και έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνος του. Η μητέρα των παιδιών είχε εξαφανιστεί, ήταν έξω από τη ζωή τους μέχρι πρόσφατα, όταν ο μεγάλος τους γιος άρχισε να μένει μαζί της. Μου έλεγε πάντα πόσο καλά είναι τα παιδιά του, αλλά τώρα τελευταία σταμάτησε να τα λέει αυτά. Μάλιστα είχε ανεβάσει μια περίεργη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία έγραφε “όταν μεγαλώνεις, σε παρατάνε σαν το γέρικο άλογο”. Όλοι καταλάβαμε ότι αναφερόταν στα παιδιά του», ανέφερε στο MEGA ο γείτονας και φίλος του θύματος.

Τον περίμενε να επιστρέψει σπίτι, και όταν άνοιξε την πόρτα της μονοκατοικίας, του όρμησε με δύο κουζινομάχαιρα και του κατάφερε πολλαπλά τραύματα στην κοιλιά, το θώρακα το λαιμό και το πρόσωπο.

Τα πρώτα λόγια του 16χρονου πατροκτόνου

Η δολοφονία του 71χρονου έγινε περίπου στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, όταν έφτασαν στο σπίτι οι πρώτοι αστυνομικοί , ο ανήλικος φέρεται να τους είπε ότι αγανάκτησε λόγω της συμπεριφοράς του πατέρα του, δεν άντεξε και έφτασε στο σημείο να τον σκοτώσει.

Τα πρώτα λόγια του 16χρονου ήταν σύμφωνα με την ΕΡΤ πως, «νωρίτερα είχα πάει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με την μητέρα μου και τον μεγαλύτερο αδελφό μου. Μας πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και άρχισε να μας βρίζει χωρίς λόγο. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Του είχα πολλά μαζεμένα και αποφάσισα να βάλω τέλος σε αυτό το δράμα που ζούσαμε».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πάντως ότι ο 16χρονος υποστήριξε ότι ο ίδιος, ο αδελφός του και η μητέρα τους έχουν υποστεί για πολλά χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά από το θύμα και για αυτό το λόγο η μητέρα με τον 19χρονο αδελφό του είχαν αναγκαστεί να φύγουν από το σπίτι, όπως θα έκανε και ο ίδιος μόλις ενηλικιωνόταν.

Στον 16χρονο του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο 16χρονος δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...