Σοκάρει αυτό που συνέβη λίγο πριν από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά (vid)

O πολυαγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή στα 70 του χρόνια αφήνοντας μία τεράστια κληρονομιά στο λαϊκό τραγούδι για πολλές δεκαετίες. Ένας από τους βασιλιάδες του λαϊκού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τις 5:00 απόγευμα της Κυριακής (24/12), ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Τους τελευταίους μήνες έδινε μάχες στο θέμα της υγείας του αφού επιπλοκές από τον κορωνοϊό που πέρασε το 2022 σε συνδυασμό με το βεβαρημένο ιατρικό του παρελθόν τον έκαναν να αποσυρθεί από τις πίστες και τη δισκογραφία. Πριν λίγους μήνες τοποθετήθηκε δημόσια στο Fame Story του Νίκου Κοκλώνη, ενώ όλους αυτούς τους μήνες τα Μέσα σεβόμενα τα σοβαρά θέματα υγείας τα οποία αντιμετώπιζε δεν τον ενοχλούσαν.

Παρόλα αυτά και παρόλη τη μεγάλη αγάπη που έτρεφαν οι φαν του για την ξεχωριστή φωνή και προσωπικότητά του, υπήρξαν κάποιοι επιτήδειοι που δε σεβάστηκαν τίποτα και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το πρόβλημα υγείας του Βασίλη Καρρά για να πουλήσουν το αμφίβολης προέλευσης και ποιότητας σκεύασμά τους, παρουσιάζοντάς το ως το φάρμακο που βοήθησε τον λαϊκό αοιδό να χάσει πολλά κιλά.

Η ασέβεια αυτή κάποιων να προσπαθήσουν να πλουτήσουν την πλάτη της υγείας του ενόχλησε το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε οδηγηθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας για να καταθέσει μήνυση κατά ιδιοκτητών εταιρείας που λανσάρει συγκεκριμένο σκεύασμα αδυνατίσματος. Η διαφήμιση του προϊόντος, προϊόν φωτομοντάζ, έδειχνε πρόσφατη φωτογραφία του τραγουδιστή με φίλο του και στο χέρι του κρατούσε το σκεύασμα το οποίο βρισκόταν σε ένα μπουκάλι.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...