Σοβαρή καταγγελία Χατζηνικολάου για δημοσιογράφους που τους πληρώνουν πολιτικοί

Μπορεί ο Νίκος Χατζηνικολάου να το είπε μισοαστεία, μπορεί καθόλου αστεία αλλά σοβαρά, μπορεί να το ανέφερε καθ’ υπερβολήν, αλλά το είπε. Ότι δηλαδή δεκάδες δημοσιογράφοι έχουν επισκεφθεί τις Βρυξέλλες με έξοδα πολιτικών. Η αναφορά έγινε στο σχόλιο του, στη αρχή της εκπομπής του στον Real, που ήταν σχετικό με τις ικανότητες, ή της μη ικανότητες, αυτών που είναι υποψήφιοι για την Ευρωβουλή ανεξαρτήτως κομμάτων.

Θα πρέπει, είπε, να διαβάσουμε καλά τα βιογραφικά για να στείλουμε στις Βρυξέλλες εκείνους που μπορούν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους και όχι εκείνους που θα πίνουν μπίρες και θα τρώνε μύδια στην κεντρική πλατεία της βελγικής πρωτεύουσας. Αρχικά ξέχασε το όνομα της πλατείας, της Γκραν Πλας, τελικά το βρήκε και σχολίασε:

«Την ξέχασα. Έχω πάει μόνο μία φορά σε όλα αυτά τα χρόνια. Και αυτήν πήγα μόνος μου». Αμέσως εξήγησε τι εννοούσε με το «μόνος μου».
«Το λέω γιατί έχει σημασία. Πλήρωσα το εισιτήριο και το ξενοδοχείο μου. Δεν δέχομαι προσκλήσεις ευρωβουλευτών και κομμάτων, όπως δυστυχώς κάνουν δεκάδες συνάδελφοί μου».

Σοβαρή καταγγελία για να την πάρεις για αστείο…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ