Σε απελπισία οι καταναλωτές λόγω της ακρίβειας

Οι καταναλωτές λόγω της ακρίβειας αναζητούν τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων και αύξησης των εισοδημάτων τους.

Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, μεγαλύτερη είναι η πίεση στη μείωση των δαπανών για βασικές υπηρεσίες και λιγότερο για βασικά αγαθά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι: Το 75% των νοικοκυριών δηλώνει έχει ακυρώσει τις δαπάνες διασκέδασης , όπως η εστίαση και τα ταξίδια.

Σχεδόν 1 στους 2 έχει αναβάλλει εργασίες συντήρησης και επισκευής στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο. Το 54% έχει μειώσει συνολικά τις αγορές σε είδη τροφίμων και παντοπωλείου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διέσυραν δημόσια τον Φάμελλο στην Βαρβάκειο για το πραξικόπημα κατά Κασσελάκη (vid)

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Στέλεχος του Mega Channel έριξε την Αναστασία Γιάμαλη στα «σκυλιά» – Δεν έχει προηγούμενο ο διασυρμός (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σας...