Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Τέλος οι μάσκες στους εσωτερικούς χώρους από αύριο – Ποιες είναι οι εξαιρέσεις

  Αίρεται από αύριο η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους.

  Η άρση του μέτρου θα ισχύσει έως 15 Σεπτεμβρίου 2022 οπότε και θα ληφθεί νέα απόφαση με βάση τα τότε επιδημιολογικά δεδομένα.

  Η μάσκα καταργείται τόσο στα καταστήματα όσο και τα σούπερ μάρκετ ενώ τέλος στην υποχρεωτική χρήση μάσκας μπαίνει στα αεροπλάνα και στις υπεραστικές συγκοινωνίες, όπου υπάρχει αριθμημένη θέση, όπως τα τρένα και τα υπεραστικά λεωφορεία. Η μάσκα παύει να είναι υποχρεωτική και για τους εργαζόμενους στους χώρους αυτούς.

  Οι εξαιρέσεις


  Η υποχρεωτικότητα παραμένει στα νοσοκομεία, στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και σε συναφείς δομές όπως και στα μέσα μαζικής μεταφοράς αστικού τύπου όπως τα λεωφορεία, ο ηλεκτρικός, το μετρό, το τρόλεϊ και το τραμ.

  Εκκρεμεί ακόμα η εισήγηση των ειδικών για το τι θα ισχύσει στα πλοία…

  Τι ισχύει για σχολεία και Πανεπιστήμια


  Χωρίς μάσκες θα μπορούν να πηγαίνουν στο σχολείο και οι μαθητές, μετά τις τελευταίες αποφάσεις της Επιτροπής Ειδικών.

  Μετά την άρση της υποχρεωτικότητας στη χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς, όσο και σε εσωτερικούς χώρους, από την 1η Ιουνίου, οι ειδικοί εισηγήθηκαν το ίδιο και για σχολεία-Πανεπιστήμια.

  Εξαιρούνται όσοι συμμετέχουν, είτε ως υποψήφιοι είτε ως επιβλέποντες, σε εξετάσεις, πανελλαδικές, πανεπιστημιακές, προαγωγικές, ξένων γλωσσών κ.ά.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ