Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Γερμανικός Τύπος: Δυσκολεύει η ζωή για τους ανεμβολίαστους στην Ελλάδα

  Για «εκτίναξη νέων κρουσμάτων στην Ελλάδα», γράφει η ιστοσελίδα του Γερμανικού Δημοσιογραφικού Δικτύου RND σε ανταπόκριση από την Αθήνα με τίτλο «Η Ελλάδα λαμβάνει αυστηρότερα μέτρα κατά της πανδημίας». Η ιστοσελίδα επισημαίνει: «Ένας λόγος για την έξαρση είναι το σχετικά χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού με μόλις το 69,8% των ενηλίκων να έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Ο μέσος όρος εμβολιασμού στην ΕΕ είναι 75,6%. Αυτή την εβδομάδα οι υγειονομικές αρχές άρχισαν να απευθύνουν μέσω SMS εκκλήσεις σε ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν.

  Όμως η κυβέρνηση δεν περιορίζεται σε εκκλήσεις. Από τα τέλη της εβδομάδας, οι ανεμβολίαστοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με περιορισμούς. Όποιος δεν έχει εμβολιαστεί ή δεν έχει αναρρώσει θα μπορεί να εισέρχεται σε τράπεζες, υπηρεσίες, θέατρα, εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και κομμωτήρια μόνο με PCR ή Rapid τεστ. Εξαιρούνται καταστήματα τροφίμων, σουπερμάρκετ και εκκλησίες.

  Άγνωστο πόσοι ανεμβολίαστοι θα μεταπειστούν. Πρόσφατη σφυγμομέτρηση δείχνει ότι 6 από τους 10 ανεμβολίαστους είναι αποφασισμένοι να μην θέλουν να εμβολιαστούν ό,τι κι αν γίνει».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ