Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά τη νέα τραγωδία – Ποιοι αποχωρούν και ποιοι έρχονται

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό, ενώ η ομάδα επέστρεψε από τη Γερμανία με δύο τραυματίες.

Εν αναμονή εξελίξεων βρίσκονται στον Ολυμπιακό, μετά τη συντριβή στη Γερμανία από την Φράιμπουργκ με 5-0. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκεται υπ’ ατμόν, ωστόσο η ομάδα έχει άμεσα υποχρεώσεις και στο αγωνιστικό κομμάτι, με ή χωρίς τον Ισπανό, πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της.

Στον 42χρονο τεχνικό καταλογίζονται πολλές ευθύνες, τόσο για την προετοιμασία, όσο για τη διαχείριση των κρίσιμων αγώνων που έχει δώσει φέτος ο Ολυμπιακός, καθώς σε λίγες περιπτώσεις στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Οι αποφάσεις θα ληφθούν άμεσα από τη διοίκηση, με τον χρόνο να πιέζει, καθώς οι υποχρεώσεις της ομάδας «τρέχουν».

Εκτός από την τραυματισμένη ψυχολογία, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στην Αθήνα και με δύο τραυματίες. Ο Στέφαν Γιόβετιτς εγκατέλειψε την τελευταία προπόνηση στη Γερμανία, λόγω ενοχλήσεων και οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι έχει υποστεί θλάση. Ο Μαυροβούνιος φορ θα υποβληθεί σε εξετάσεις, αλλά υπολογίζεται πως θα λείψει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, χάνοντας αρκετά παιχνίδια από το προσεχές δύσκολο πρόγραμμα των Πειραιωτών.

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε και ο Ντάνιελ Ποντένσε από το παιχνίδι με την Φράιμπουργκ, καθώς στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δέχτηκε ένα χτύπημα και βγήκε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Η κατάσταση του Πορτογάλου εξτρέμ θα εκτιμηθεί μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί εντός της ημέρας.

ΠΗΓΗsdna.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση