Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις δηλώσεις Κούγια για το Άρης – ΑΕΚ

Εισαγγελική έρευνα προκάλεσαν δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκ, αλλά και την απάντηση που ακολούθησε από την ΠΑΕ Άρης.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελικής Πρωτοδικών, Δημήτρης Σμυρνής, ο εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Αναστάσιος Κεσίσης, παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής εξέτασης για να διερευνηθούν τα όσα καταγγέλθηκαν και από τις δύο πλευρές.

Στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετούνται αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με παράνομο στοιχηματισμό, παραβάσεις του Αθλητικού Νόμου και ό,τι άλλο προκύψει. Την έρευνα αναμένεται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης και θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο πλευρές.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις μετά τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, στις οποίες τοποθετήθηκε για το παιχνίδι Άρης-ΑΕΚ (1-2). Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε το παιχνίδι «βάρβαρη προσβολή» για τις ομάδες και τους ανθρώπους, ενώ κάλεσε τον Εισαγγελέα να ερευνήσει το παιχνίδι.

«Θα αντέξετε να μπει ο εισαγγελέας και να τα βγάλει όλα στη φόρα; Να λάμψει η αλήθεια;», σημείωσε η ΠΑΕ Άρης απευθυνόμενη στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ