Πώς ο Παπαδημούλης κατάφερε να εξοργίσει τον Κασσελάκη – Η αυστηρή παρατήρηση που του έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Πώς ο Παπαδημούλης κατάφερε να εξοργίσει τον Κασσελάκη. Η συνάντηση που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προχθές στις Βρυξέλλες, πήγε σε γενικές γραμμές καλά. Μάλλον ανέλπιστα καλά, εάν αναλογιστεί κανείς τη φημολογία περί αποχώρησης του Πέτρου Κόκκαλη.

Ωστόσο υπήρξε η διάθεση του Δημήτρη Παπαδημούλη (και το ύφος του) που πήγε να χαλάσει όλη τη συνάντηση.

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να βάλει στη συζήτηση τα εσωκομματικά και να κάνει νουθεσίες στον κ. Κασσελάκη για τις διαγραφές, ενώ η κουβέντα ήταν για τις πρωτοβουλίες του κόμματος στα ευρωπαϊκά θέματα.

Έκπληκτοι οι άλλοι τρεις ευρωβουλευτές (Κουντουρά, Αρβανίτης, Κόκκαλης) άκουγαν τον κ. Παπαδημούλη να κάνει τοποθέτηση κομματικού ινστρούχτορα, με τον ίδιο τον Κασσελάκη να μην πιστεύει στα αυτιά του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε στον κ. Παπαδημούλη ότι πρέπει να εστιάσουν σε αυτή τη συνάντηση στα μείζονα θέματα, που απασχολούν την Ευρώπη και πως δεν είναι η συγκεκριμένη συνάντηση για τα εσωκομματικά.

Ενώ έλεγε αυτά ο κ. Κασσελάκης ο κ. Παπαδημούλης επιχείρησε άκομψα να τον διακόψει με αποτέλεσμα ο πρόεδρος να του απευθυνθεί με πολύ αυστηρό, αλλά ευγενικό τρόπο, λέγοντας «τώρα μιλάω εγώ, σε παρακαλώ μη με διακόπτεις».

Το περιστατικό είναι ενδεικτικό πώς η παλαιά φρουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή των δημογερόντων, επιδιώκει να διατηρήσει ρόλο «πατερούλη» στο κόμμα.

Πού βρίσκουν το χρόνο να κάνουν όλα αυτά και ταυτόχρονα να αυξάνουν τις σελίδες του πόθεν έσχες τους, είναι απορίας άξιο βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις