Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Intrakat

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intrakat, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα σημαντικά γεγονότα του 2020 καθώς και ο...
More

  Latest Posts

  «Νίκο, μήπως μου κρύβεις κάτι;» – Η τελευταία εξέλιξη που ανησύχησε πολύ τον Τσίπρα για την υπόθεση Παππά – Καλογρίτσα

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Αύριο θα συζητηθεί η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση που σχετίζεται με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. 

  Επίμαχο σημείο είναι οι καταγγελίες του εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα, που εμπλέκουν τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά.

  Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να στηρίξει τον στενό του συνεργάτη και φίλο και να επιτεθεί με σφοδρότητα στη Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας την για πολιτική δίωξη και ρεβανσισμό. Ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

  Όπως έχει γραφτεί σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, υπάρχουν στοιχεία που θα έρθουν για πρώτη φορά στο φως, που δεν είναι γνωστά μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τα ίδια ΜΜΕ, τα στοιχεία αναμένεται να είναι κόλαφος. 

  Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ να απευθύνθηκε στον Νίκο Παππά ρωτώντας τον αν του κρύβει κάτι. Ο Νίκος Παππάς τον καθησύχασε λέγοντάς του πως δεν υπάρχει κάτι. 

  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται ανήσυχος καθώς γνωρίζει πως οποιαδήποτε ανατροπή θα έχει πολύ μεγάλο πολιτικό κόστος και για τον ίδιο, καθώς θα έχει μπει ο ίδιος μπροστά για να στηρίξει τον πρώην υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής. Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά για τον Νίκο Παππά το πλήγμα για τον ηγετικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τεράστιο και η ζημιά ανυπολόγιστη. 

  Και βέβαια ο Αλέξης Τσίπρας θυμάται ποιος τον καθησύχαζε για τις τηλεοπτικές άδειες και το Συμβούλιο της Επικρατείας. Η συνέχεια είναι γνωστή…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ